DiaChrom je stolové sladidlo, ktorého najväčšou prednosťou je to, že vedľa sladiacej zložky obsahuje naviac biochemicky vysoko aktívny glukózotolerančný faktor. Tento komplex sa zapojuje do mechanizmov vedúcich k znižovaniu koncentrácie cukru a cholesterolu v krvi. Má tiež vynikajúcu chuť veľmi podobnú cukru a bez nepríjemných pachutí. DiaChrom je vhodný v rámci diétnych opatrení pri ochoreniach ako je cukrovka alebo vysoký cholesterol. Nie je však určený len pre diabetikov, ale aj pre všetky osoby, ktoré z akýchkoľvek dôvodov obmedzujú príjem cukru v potrave a chcú sladiť zdravo.
DiaChrom spojuje príjemné s užitočným. Nielen že si osladíme takmer bez kalórií, ale súčasne dostaneme do tela glukózotolerančný faktor, ktorý v konečnom dôsledku vyvoláva zníženie hladiny cukru v krvi. Pri pravidelnom používaní dochádza postupne aj k znižovaniu obsahu cholesterolu.
Vaše komentáre k tejto stránke