Donáška kvetov a darčekov v Bratislave

Zaoberáme sa rozvozom kvetov a darčekových predmetov po celej Bratislave a 50 km okolia. Naši profesionálni floristy, sú schopní vám pripraviť tie najoriginálnejšie väzby, kvety si môžete objednať aj samostatne pre dekoračné účely.Môžeme zaručiť, že Vami objednané kvetiny či kytice budú vždy naaranžované z čerstvo rezaných kvetov, dovážaných z Holandskej kvetinovej burzy. Neváhajte a urobte radosť svojim blízkym, známym, kolegom alebo klientom a pošlite im kvety z nášho e-shopu.

Kúpiť kvety on-line je veľmi jednoduché - stačí len urobiť objednávku, nechať nám adresu a kuriér dovezie Váš romantický alebo sviatočný odkaz. Prekvapte svojich blízkych tým, že im ku slávnostnej príležitosti pošlite nádhernú kyticu!  Naši klienti sú to najcennejšie, čo máme, a naše kvety sú najlepším darčekom pre ľudí, ktorých máte radi Vy. Objednávajte kvety od "darčekového servisu", venujte ich svojim blízkym a známym a dostanete veľa lásky a vďačnosti na oplátku.
Darujte kvety! Prejavujte svoje emócie a city, urobte tento svet farebnejším a šťastnejším.
Kvety doručujeme aj mimo Bratislavy pozri cenník sekcia cena doprava. Rozvoz kvetín môže byť realizovaný aj na adresu objednávajúceho s možnosťou platby v hotovosti na mieste. Môžete si tak objednať rozvoz kvetín napr. priamo domov.
Doručenie do 24 hodín už na druhy deň u Vás doma ,alebo u obdarovanej osoby (Bratislava okolí do 50 km )
Objednajte dnes a zajtra doručíme na akúkoľvek  adresu v Bratislave a okolí .
  • Kvety v našej ponuke sú denne čerstvé.
  • Každý deň pre Vás vyberáme tie najlepšie kvety od nášho dodávateľa.
  • Ide nám o kvalitný sortiment a Vašu spokojnosť.
  • V našej ponuke včerajšie kvety nenájdete.

  • Snažíme sa vychádzať v ústrety a uskutočniť Váš originálny nápad a priania k plnej spokojnosti zadávateľa, ale aj obdarovanej osoby.

Výhodou nášho webu je možnosť on-line vybrania a objednanie kvetov podľa vášho vkusu a želania a akékoľvek kvetinovej kompozície. Stačí len pár kliknutí myšou a kúpite kvety pre každú príležitosť, pre svojich blízkych, známych, hostí alebo klientov a my Vám ich dovezieme kamkoľvek si budete priať do hotelov, kancelárií, reštaurácií, do firiem i k Vám domov! Exkluzívne kytice a jedinečné kvetinové kompozície môžu prekvapiť a stať sa najlepším darčekom na niekoľko dní pre vašich blízkych a známych.
Kvety sa stali potešením aj v každodennom živote. Bez kvetov si asi ťažko môžeme predstaviť nejaký sviatok. Práve kvety robia naše slávnosti farebnejšími a nezabudnuteľnými.

Prekvapte svojich blízkych ešte viac. Svoj krásny darček môžete vyšperkovať osobným doručením. Ak sa nemôžete zúčastniť dôležitej oslavy alebo len chcete oslávenca poriadne prekvapiť, potom môžete využiť našej služby osobného odovzdania. Darček odovzdáme za Vás so všetkou parádou! Súčasťou darčeka samozrejme bude osobné želanie, ktoré k nemu doplníte. Odovzdanie sa riadi prísnymi normami etikety, v ktorej boli všetci naši pracovníci vyškolení. Muži chodia vždy v komfortnom oblečení .

www.darcekovyservis.sk

Čítaný: 1118x, autor: Richard Hollý

Upraviť článok Zmazať článok

UPOZORNENIE: Prevádzkovateľ portálu e-katalog.sk nezodpovedá za tento článok

 

Váš odkaz bol odoslaný!