Hľadáte kvalitné sedenie do obývačky?

Hľadáte kvalitné sedenie do Vašej obývačky ktoré Vás denne poteší neobyčajným pohodlím a svojím moderným vzhľadom zároveň vyrazí dych každej návšteve? Hľadáte niečo praktické s úložným priestorom a možnosťou rozkladu a teda možnosťou využitia aj ako lôžko?

Ak ste na predchádzajúce otázky odpovedali áno, Sedacia súprava Joy 2U je niečo čo Vás určite zaujme.  Neobyčajne pohodlná, krásna a priestranná sedacia súprava do ktorej sa zalúbi každé oko. Výška sedu 40cm a hĺbka 80cm zaručujú maximálne pohodlie. Jej masívne rozmery 321cmx189cm zaručia pohodlie pre každého člena rodiny. Vanúše z kvalitného materiálu sú odnímateľné a ponúkajú teda možnosť naskladania do rôynzch polôh aby tak pre vás zabezpečili maximálny komfort.

Sedačka Joy 2U má na rozdiel od mnohých sedačiek molitanovú výplň a nie pružiny. Sedenie či ležanie na nej je teda príjemne mäkke a veľmi pohodlné. Ak by Vás prekvapila návšteva a potrebaovali by ste alternatívne lôžko,  táto komplexná sedačka Vám po rozklade ponúka úctyhodnú plochu na spanie a to 287 x 140cm. Dvaja ľudia san a nej teda vyspia komfortne a úplne bez problémov.

Ďaľším veľkým plusom je veľkorysý úložný priestor, ktorý je možné využiť na úschovú rôznych predmetov. Čo sa týka použitých materiálov, sedačka je prevažne z bielej, luxusne vyzerajúcej EKO kože a mäkké časti sú vyrobené zo sivočiernej látky / šenilu BOSS. Výplň je výhradne molitanová.

Tento obývačkový skvost je u väčšiny predajcov nábytku tiež možné objednať v 4 rôznych farbách a kombináciách a doba dodania na takúto špecialitku sa pohybuje od 6 do 8 týždňov. Farebné možnosti pre eko kožu sú: béžová, čierna, hnedá, biela a možnosti pre šenil Boss sú: krémová, bledohnedá, tmavohnedá a sivočierna.

Učarovala Vám táto sedačka tak ako nám? Môžete ju mať vo Vašej obývačke už od 739€ a prepravou zdarma


Nábytok za kačku

Čítaný: 656x, autor: Martin

Upraviť článok Zmazať článok

UPOZORNENIE: Prevádzkovateľ portálu e-katalog.sk nezodpovedá za tento článok

 

Váš odkaz bol odoslaný!