Kvalitný priemyselný tovar a náradie pre domácich majstrov

Máte dom, záhradu a potrebujete kvalitné náradie a materiál? Stále vymieňate na záhrade čerpadlá, kompresory a náradie? Zabezpečíme Vám kvalitný výber pre Vašu záhradu a domácnosť na ivatoshop.sk.

V našej ponuke nájdete priemyselný tovar:

Obehové čerpadlá  sa používajú na cirkuláciu vody v systémoch kúrenia alebo klimatizácie. Ponúkame obehové čerpadlá od renomovaných výrobcov vybavené funkciami pre energeticky výhodnejšiu prevádzku s automatickou reguláciou otáčok.  Pri obehových čerpadlách ponúkame ponorné, povrchové, kalové, fontánové, ručné čerpadlá s príslušenstvom.

Domáce vodárne zabezpečujú prívod vody do záhrady, domu a zavlažovacích systémov. Domáce vodárne sú najlepšie pre vlastný zdroj vody napr. studne. Potom môžete najefektívnejšie využiť vašu domácu vodáreň. Pri kúpe domácej vodárne ponúkame aj filtre na mechanické nečistoty, filtre na vodný kameň, filtre na chlór, filtre na baktérie a ostatné filtre podľa požiadavky zákazníkov.

Bojlery sú zásobníkové ohrievač vody. Zdroj tepla môže byť rôzny napr. plyn, para, elektrina, teplá voda. Naše bojlery, ohrievač vody a kotle sú vybavené zabezpečovacím zariadením v závislosti od typu, najmä poistným ventilom. Slúžia na odvedenie pretlaku pri prípadnej poruche – nevypnutie vykurovacieho telesa. Bývajú doplnené aj čidlom, ktoré automaticky zapína a vypína ohrev vody. Všetky výrobky sú od renomovaných firiem Protherm, Tatramat, Hakl, Clage a iné.  Neváhajte, volajte a píšte naším špecializovaným pracovníkom na info@ivatoshop.sk a tel.: +421907706354 od 8,00 do 16,00 v pondelok až piatok.

Čítaný: 826x, autor: wolkim

Upraviť článok Zmazať článok

UPOZORNENIE: Prevádzkovateľ portálu e-katalog.sk nezodpovedá za tento článok

 

Váš odkaz bol odoslaný!