„Dožinkový brunch, ktorý sa stal
tradíciou, organizuje náš hotel už piaty rok. Základom bude opäť regionálna
kuchyňa a miestne špeciality. Hostí privíta moravská slivovica a hruškovica,
ochutnať môžu pečené bravčové kolená, domácu zabíjačku a ďalšie moravské
špeciality. Nebude chýbať ani pravý burčiak, ktorý skvele doplní dožinkovú
atmosféru. To všetko v sprievode krojovanej cimbalovej muziky,“ pozýva na
pripravovanú akciu M. Fialová a dodáva: „Každý návštevník dožinkového bruncha
získa tiež poukaz na 50% zľavu na vstup do wellness centra, kde je k dispozícii
bazén, saunový svet, Kneippov chodník a vyhrievané ležadlá.“
Noblesnú budovu hotela ALEXANDRIA z 30.
rokov minulého storočia nemožno prehliadnuť. Práve tak návštevníkov okúzli
interiér Francúzskej reštaurácie so skvelým personálom a ponúkanými službami. Spestrením
stáleho jedálneho lístka sú každý mesiac nové aktuálne ponuky pokrmov zo
sezónnych surovín. Okrem dožinkového bruncha usporadúva hotel každý rok aj
novoročný a veľkonočný brunch.
Známu Francúzsku reštauráciu, ktorá je
vyhlásená svojou kuchyňou, vedie šéfkuchárka Jitka Boráňová. Jej kulinárske
umenie odmenila vlani Asociácia kuchárov a cukrárov Českej republiky jedným z
najvyšších ocenení - bronzovou medailou M. D. Rettigovej. Kúpele Luhačovice, a.
s., sú najväčšou spoločnosťou poskytujúcou kúpeľné a rekreačné služby
v Luhačoviciach. Zároveň sú najnavštevovanejšími moravskými kúpeľmi.
Kúpele sú nielen miestom liečebných a wellness pobytov, ale
i obľúbeným miestom pre jednodňové výlety.
Viac informácií na www.HotelAlexandria.cz a na Facebooku.
Zábery na jeden z predchádzajúcich
ročníkov dožinkového bruncha: https://www.youtube.com/watch?v=wdwyxwh03yM
Aj vy tu môžte mať svoje produkty. Už máte svoju stránku u nás? Registrujte sa