WESTO - web pre obec a mesto

PREČO JE DÔLEŽITÁ JEDNODUCHÁ A POHODLNÁ ADMINISTRÁCIA WEB STRÁNOK MIEST A OBCÍ

Skoro každý pracovník samosprávy, ktorý dostal za úlohu spravovať miestnu web stránku založenú na pochybnom a lacnom systéme, vie aké problémy ho čakajú pri pridávaní, čo i len jedného dokumentu. Náročnosť a čas trávený nad vkladaním jednoduchých vecí v neskoršom období môže viesť až k neochote a nevôli používania takejto administrácie. A tak ostávajú web stránky bez aktuálneho obsahu. Náročnosť prípravy podujatí a iných udalostí tak bez kvalitne spracovanej dokumentácie v podobe článkov a fotografií upadá v neprospech organizačného výboru, ktorý príprave venuje niekedy aj svoj voľný čas. V neposlednej rade, chýbajúce informácie na stránkach spôsobujú nezáujem občanov o pravidelné sledovanie tohto druhu informačného média.

KTO MÁ VÔBEC PRÍSTUP K ADMINISTRÁCIÁM STRÁNOK


Z našich skúseností sú to administratívne pracovníčky obecných a mestských úradov, ktorých priemerný vek presahuje 30 rokov, čiže aj ich schopnosti a vedomosti ohľadom informačných systémov sú nižšie (česť výnimkám) ako vedomosti školeného web administrátora.

EXISTUJE VÔBEC NEJAKÉ RIEŠENIE ?


Systém správy obsahu WESTO bol navrhnutý z dlhoročných skúsenosti spolupráce s obecnými a meststkými pracovníkmi, ktorým bola táto úloha zverená. Administráciu takéhoto systému je pracovník schopný vykonávať už po hodinke školenia, pretože všetky nástroje systému sú jednoduché a intuitívne. Navyše takto pripravená prezentácia je responzívna, tj. prispôsobuje sa podľa druhu zobrazovacieho zariadenia, takže návštevník si ju môže jednoducho prezerať z mobilu, tabletu a stolového počítača bez obmedzenia.

Čítaný: 879x, autor: WESTO

Upraviť článok Zmazať článok

UPOZORNENIE: Prevádzkovateľ portálu e-katalog.sk nezodpovedá za tento článok

 

Váš odkaz bol odoslaný!